Oktoberfest in Utrecht

Het grootste en gemütlichste Oktoberfest van Midden-Nederland!

Oktoberfest komt naar Utrecht!

Wir sind soooo blij want het leukste feest van Duitsland komt eindelijk naar Utrecht. Zaterdag 14 oktober 2017 vormt Studio A12 het decor voor het foutste en gemütlichste Oktoberfest van Midden-Nederland! Voordat we los gaan hebben we even Wikipedia bezocht want wat is nu precies een Oktoberfest??

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober. Indien de eerste zondag van oktober vóór de Dag van de Duitse eenheid (3 oktober) valt, wordt het festival verlengd tot en met 3 oktober. Zodoende duurt het Oktoberfest 16 tot 18 dagen.

Het Brothers Foute Oktoberfest is uniek, want wij combineren het lekkere eten en bier met de aller foutste Duitse en Hollandse meezingers en swingende feestmuziek. Lijkt dit je wat om een keertje mee te maken? Koop dan nu snel je tickets.